מישהו עוד זוכר אותי כאן???

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/05/2008 | 08:34 | מאת: אנורקסיה (בינתיים)

סתם קפצתי להגיד שלום הילה? דניאלה? מולאן? מה שלומכן? אז אני ברוך ה' בסדר פחות או יותר. משקל מאוזן, אוכל טוב ועושה הרבה ספורט. נכון שאני לא בריא לגמרי אבל המצב שלי הרבה יותר טוב, בעיקר מבחינת המצב רוח-מסתכל על הכל בצורה ורודה ומשתדל כל הזמן לשאוף קדימה ולהשתפר. אני עכשיו לומד עבודה סוציאלית כדי לעזור לאחרים שלא יעברו את מה שאני עברתי. זהו. יש תקווה! יומטוב לכו-לם!

22/05/2008 | 12:31 | מאת:

כל הכבוד לך על שאתה ממשיך בחיים ומנסה לחיות חיים טובים ונורמליים ומשתדל להתמודד עם דברים המשך כך אבל אל תטאטא דברים, אם יש משהו מטריד טפל בהם ואל תתעלם.

22/05/2008 | 16:57 | מאת: **חמודה**

איזה כיף לך.. שמחה בשבילך:] **חמודה**

22/05/2008 | 20:13 | מאת: sadness

שלום א ו ש ר, איזה כיף לקרוא הודעה כזאת! כל הכבוד לך על המאבק להחלמה ובהצלחה בלימודים ובכלל!

25/05/2008 | 06:02 | מאת: אנורקסיה (בינתיים)

שקראתם לי אושר אולי זה באמת עזר כי אני ממש מאושר היום :-) איזה מחלה ארורה זאת... מעצבן אותי שאני אפילו לא יכול לתת "טיפים" להחלמה. הייתי אומר שפשוט תסתכלו על הכל לטובה וקחו הכל בקלות אבל מי כמוני יודע שזה ממש לא פשוט... איך עוזרים למישהו להתמודד עם זה?

22/05/2008 | 21:52 | מאת: מולאן

איזה כיף לשמוע כל הכבוד מתי קובעים לי טיפול?!;-)

26/05/2008 | 10:30 | מאת: שיר

מה שלומך? נכנסתי במקרה (או שלא במקרה...) טוב לשמוע שאתה לומד-עוד מעט נהיה קולגות... אני אשמח לשמוע ממך אם אתה רוצה במייל בהצלחה

27/05/2008 | 21:15 | מאת: אנורקסיה (בינתיים)

אם תרצי לדבר. קולגות, חחחח אנחנו תמיד צוחקים כשהמרצים אומרים את זה...