ערב התרמה לחולות אנורקסיה - אינפורמציה.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/05/2008 | 23:58 | מאת: sadness

בתאריך 26/5/08 יום ב' בשעה 20:00 בערב ייערך ערב התרמה עבור חולות אנורקסיה (עקב התוכנית "עובדה") בפאב ה"איניגו מונטויה" בצומת M הדרך:www.inigobar.co.il בערב יופיעו אומנים מהשורה הראשונה ובראשם: נינט, רמי קליינשטיין, מירי מסיקה ו"מה קשור". עלות הכרטיס: 100 ש"ח וכולו לתרומה. לתרומות: 050-2266700 (לירז) 054-5458515 (הדר)

19/05/2008 | 22:28 | מאת:

כל הכבוד לכם בנות מי ייתן והערב יצליח וכמו גם הפעילות הרבה שנעשית בארץ למען המחלה. מי ייתן ונצליח להציל עוד חיים וליצור מודעות למחלה ולחשיבות הטיפול בה בדיוק כמו לסרטן או למחלות אחרות. התמותה מהמחלה אגב היא לא פחות ממחלות כמו סרטן ומחלות לב רק שהן לוקחות חיים צעירים מדי.

20/05/2008 | 00:04 | מאת: sadness

הנתונים היבשים מראים כי התמותה מאנורקסיה עומדת על חמישה אחוזים. במילים פשוטות מתוך 100 חולות - חמש ימותו, וזה המון. אחוזי התמותה מאנורקסיה אמנם פחותים מהתמותה ממחלות לב ומסוגים רבים של סרטן, אבל שכיחות האנורקסיה בגילאי ההתבגרות המוקדמת והמאוחרת הינה גבוהה הרבה יותר משכיחות המחלות הנ"ל בגילאים אלה, כך שבשורה התחתונה היא קוצרת חיים רבים יותר. מי יתן והמדינה שלנו, שחגגנו לה 60 אך לא מזמן, תתנער ותיקח אחריות על בריאות אזרחיה המשלמים מסים כחוק בנושא הפרעות האכילה, כמו גם בנושאים בריאותיים אחרים.

20/05/2008 | 00:51 | מאת: לירז

זה יזיז והרבה.. אני בטוחה.. צריך רק להתחיל ממשהו קטן ולהיות עם הרבה אמונה וכוח! אם נרתם כולנו יחד.. נצליח.. ולכן, לכם. מי שאכפת לו, אשמח אם תגיעו לארוע ותכבדו אותנו בנוכחותכם. תודה וערב טוב