תשובה לאושר23 בקשר לספר אנורקסית שלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

09/06/2007 | 16:55 | מאת: אורלי

אושר היי ייתכן ולא הבהרתי את עצמי נכון. האתר עוסק בהפרעות אכילה ואני כתבתי ספר שקשור לעניין שיוצא בשבועיים הקרובים לחנויות ורציתי לעניין אנשים בקריאת הספר. הספר מספר את סיפורה של בתי, אנורסית לשעבר שיצאה מזה בדקה ה- 90 לאחר אשפוזים- הספר בא לספר את סיפורה של בתי ולתת תקווה לעוד בנות עם הפרעות אכילה בגיל ההתבגרות ולתת להן תקווה כי יש מצב לצאת מהאנורקסיה עם טיפה רצון וטיפול טוב. אז שם הספר זה "אנורקסית שלי" והוא יוצא בהוצאת רימונים. אשמח לדעת שהפעם הסברתי את עצמי כמו שצריך.

10/06/2007 | 18:16 | מאת:

ב"ה בכל מקרה אפשר להשיגו ישירות ממך ??....

11/06/2007 | 14:26 | מאת: אורלי

כן, הילה ניתן להשיג את הספר דרכי ישירות או בתוך שבועיים שלוש בחנויות