עוד משהוו ילדהה...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/01/2005 | 00:57 | מאת: לינוי

רצית שאני אפרט קצת... אזז...גם אצלי מן הסתם לא הכול מושלם...ובדיוק היום רציתי לכתוב משהוו..שהרגשתי..אבל בסוף החלטתי אל ליתוב אולי כדאי לא לאכזב אני לא יודעת!! אבל לא כתבתי... אני גם כול היום בקושי אכלתי.....אני חושבת שאני במצבך אני פשוט מרעיבה את עצמי כמה שיותר...וזהו אין לי מה לפרט זה או להעריב את עצמי הרבה או יום של בולמוס שלא נדע מימים כאלה..ויש ימים שאני באמת מנבה לנסות לאכול נורמלי לא שזה כולכך מצליח אבל נגיד... אני תמיד מנסה לחשוב חיובי תמיד זה הכי קשה אבל מה לעשות...ככה אני מאמינה שעם אני יחשוב חיובי ככה אני יעזור לעצמי...וזה גם מה שאני מציעה לכולןן!!! ואני שמחה שכשאת קוראת את ההודעות את צוחקת זה גם השיג...חחחח שיהיה לך בהצלחה מחר בבגרות!!!! ואת באמת חושבת שאני ההפך מדניאלה...לא בטוח כי אני מבינה אותה כולכך... אוהבת לינוי.. לילה טוב אני בינתיים פה!

11/01/2005 | 01:02 | מאת: ילדה בצרה

כנסי עכשיו לנענע חדר 007 (בונד חחח) אני מחכה לך שם ביי

11/01/2005 | 11:30 | מאת:

כי זה חשוב לי אפילו שזה קשה לך... אפילו שלא טוב לך אל תרגישי מאוכזבת .. כי זה אומר שאת מרגישה .. ואם את מרגישה זה מאוד חיובי ... תתני מקום לרגשות שלך לתחושות שלך ואל תשפטי אותם.... אוהבת המון ומחכה לשמוע ממך.. תשתי הרבה מהתה שאמרתי לך כי הוא מנקה .... חיזוקים וחיבוקים... ולילדה המתוקה הגבתי לך בתחתית של הדף...תקראי.... המון אהבה :-)