דניאלה היקרה!!!
דיון מתוך פורום הפרעות אכילה - תמיכה
אני לא יודעת עם במצבי אני כולכך יכולה לעודד אותך..אבל שווה לנסות גם אני מרגישה בדיוק כמוךך...שמנה מגעילה חזירה...רעבה אבל לא יכולה לאכול!!! באא לי למות... אבל הילה אמרה דבר נכון עם את אומרת שבא לך למות זה אומר שאת רוצה לחיות ובטוח שכולנו רוצות לחיות..וחולמות על חיים טובים יותר בלי המחלה/.הפרעה הזאת איך שלא ניקרא לזה... היתיי רוצה לקום כול בוקר ולהגיד לאלוהים תודה...על איך שהוא ברא אותי ועל החיים שהוא נתן לי....אבל זה קשה!!! קשה לקום כול בוקר ולדעת שעוד יום התחיל עוד יום שיעבור כמו נצח עוד יום שרק תחשבי עם תאכלי מה תאכלי.....ועם בכלל תאכלי כי "אסור" לך אוכל זה לא בשבילך את לא"צריכה" אותו הרי הוא רק גורם נזק!!! קשה זה קשה המלחמה האנסופית הזאת עם עצמך...מה כול החיים אני צריכה לחשוב על זה...על אוכל!!!!!....להגיד שאני שונאת לאכול!!!...הרי ברור שזה לא נכון ולא אפשרי! עד עכשיו כתבתי מה אני מרגשיה זה בטח לא מעניין אותך במצבך ובטוח שלא מנחם אותך!...פשוט הייתי חייבת לכתוב לך את זה!!!...אני לא רוצה להכביד עלייך יש לך מספיק לכול אחת מאיתנו יש מספיק!...אבל אולי ביחד זה יותר קל!! אני מאחלת לך מכול הלב שתרגישי הרבה יותר טוב...תנסי בכול הכוח לחשוב חיובי..על אנשים חלומות שיש לך שבשביל זה שווה לך לחיות והבריא...לי יש בשביל מי ובגלל זה יש לי תקווה!!..אני מקווה שגם לך יש בשביל מי או בשביל מה להמשיך....אני מאמינה שיש סיבה שאנחנו כאן!!!...לכול אחת ואחד יש את הזכות לחיות!!!...וגם לנו אפילו שלפעמיים לא מרגישים ככה!...אני רק יכולה להגיד לך שלדעתי כדאי לך לחפש איזשהי עזרה....אפילו סתם ללכת לפסיכולוגית ולנסות להבין מה קורה לך עם עצמך..מי יודע אולי זה יכול לעזור!... ועוד משהוו...את יכולה אפילו סתם לצאת מהבית וללכת את לא יודעת כמה זה משחרר...משחרר מהכול!!!... אז שיהיה לך בהצלחה אני מאמינה בך..כמו שאני מאמינה בכול אחת פה!...אפשר לחיות בלי הצרה הזאת...לחיות בשקט!!.. שיהיה לכולנו בהצלחה...ושנרגיש טוב! מקווה שאיך שהוא גרמתי לך לחשוב על כמה דברים הלוואי! תרגישי טוב!! באהבה רבה רבה רבה לינוי!!!!!!!
ללינוי היקרה! תודה זה חימם את ליבי תודה}{ אבל עדין אני עם אותה הרגשה אני שמנה אני מכוערת אני טיפשה אני מפגרת אני סתומה אני חזירה אני דבה אני פרה אני חסרת שכל אני חסרת ביטחון עצמי אני מטומטמת אני דפוקה אני אני אני בא לי למות בא לי להקיאאאא את הנשמה דניאלה
ולמה אתן מסוגלות תעיזו לראות את הדברים היפים שלכן תראו כמה אתן נפלאות תראו כמה אתן לא אנוכיות כמה אתן פה אחת בשביל השנייה אני צופה מהצד וזה הדבר הכי עצום של החיים ואתן נפלאות ואני אוהבת אתכן זה אומר המון כל מה שאתן מנסות ומממשות להיות אחת בשביל השניה ברגעים קשים אפילו שזה מבעד למסך כביכול אבל האנרגיה הזאת עוברת והמסך הזה לא יכול לאטום אותה אתן מסוגלות לעצור שניה ולראות את זה ??? חיבוקים :-)
הילה אני לא רואה שום דבר טוב כי בזמן משבר שלי אני יכולה לעשות להן רע.. כי מעדתי שוב.. כי אני שוב דפוקה מטומטמת מפגרת סתןמה דבילית פרה שמנה חזירה ואיך בא לילמותתתתתתתתתתתתתתתת דניאלה