אהבה לא באה בקלות...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/12/2004 | 18:48 | מאת: אצבעונית

לפני מספר חודשים הכרתי בחור.לאחרונה הקשר בינינו נהיה יותר רציני. טוב לי איתו. הוא מחמיא לי, מתעניין בדברים שיש לי להגיד, צוחק כשצריך, רציני כשצריך. הכי חשוב- הוא גורם לי להרגיש חיה. אבל דוקא עכשיו, שכביכול קיבלתי סוג של אישור שיש בי מה לאהוב.....הצורך לרדת במשקל הרבה יותר חזק. אני לא מבינה את זה. הוא באמת מעריך את הפנימיות שלי אז למה אני מרגישה שהדבר היחידי שיש לי לתת לו זה את הגוף שלי.... כשאנחנו ביחד, אני משתדלת להכניס את הבטן.... בימים האחרונים אני אוכלת פחות. זה מפחיד איך בקלות אני בורחת לתוך הסימפטומים. אבל טוב לי איתו, אז למה אני בורחת? אני מנסה להיות היגיונית אבל ישנו קול בתוכי שכאילו אומר את חייבת להיות יותר רזה אחרת הוא יעזוב אותך. פעם האמנתי שאם אני אמצא מישהו שיעריך אותי, אני אבין שיש מה להעריך. עכשיו אני רואה שאין קיצורי דרך. זה חייב לבוא ממני. איך אני יכולה בכלל להרשות לעצמי להיות נאהבת אם אני לא אוהבת את עצמי?

27/12/2004 | 20:59 | מאת:

יש מקום לענות עליה אבל זה אפשרי לגמרי .. וזה משהו שאת צריכה להבין ברמה של לב ושכל אחד.. שאהבה פירושה לקבל את עצמך כפי שאת לא פחות לא יותר שווה בשווה עם כל הערכה שבעולם למי שאת לקצב שלך ולבחירות שלך .. היישום של זה מתחיל בראש ובראשונה בכוונה לזה עם הכוונה נפתחת הדרך ומשם זה רק עניין של סבלנות וזמן שייעשה את שלו ומן הסתם רצף של התנסויות שיובילו אותך לפתרון ולאהבה עצמה מה שקורה בחוץ לגמרי משקף את מה שקורה לך בפנים אל תשליכי כלפי חוץ את השנאה שלך כי זה מה שתקבלי אל תכניסי את הבטן כי הבטן שלך לא נושמת ואם היא לא נושמת את רחוקה מלאהוב ואם הוא לא יאהב אותך אז יש לך כאן תשובה רצינית .. עיזבי אותו כי את ראויה למישהו שיאהב אותך כמו שאת לא לפני שאת תאהבי את עצמך... זה משוואה שמזינה את עצמה לשני הכיוונים המון אהבה שמחתי שכתבת תעיזי לאהוב את עצמך אני בטוחה שיש הרבה מה לאהוב.. אני בטוחה שהעולם שלך כל כך עשיר ואת לעולם לא יכולה להיות סתמית אז תיראי את זה ואל תתני לשדים לנצח את חזקה מהם... לילה טוב הילה