אמא שלי שוקלת 38 קילו ואני אובד עצות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/12/2004 | 00:23 | מאת: מוטי

אימי חולת דיאליזה מזה 9 שנים. לאחרונה התגלתה אצלה גם בעיה בכבד והיא זקוקה להשתלה כפולה. בשנים האחרונות חלה התדרדרות קשה במשקל והיא סובלת מהפרעות אכילה ומתת תזונה חמורה.אישפזנו אותה בביהח מאיר ובבילינסון אך גם שם לא גילו את הסיבה מדוע היא לא אוכלת. היא טוענת כי כל מה שהיא אוכלת נתקע לה ולא יורד לה בגרון. בבית החולים לא גילו את הסיבה. היא מקיאה המון ולא יודעים למה. השאלה היא מה לעשות לדעתי מדובר גם בתופעה פסיכולוגית. אם יש לך המלצה כלשהי על פסיכולוג/פסיכיאטר פרטי המומחה בתחום? עדיף מאזור השרון ושל קופח כללית אבל גם אחר יתקבל בברכה.

22/12/2004 | 12:21 | מאת:

הבעיה הזאת נובעת מכעסים מודחקים של שנים .. בביטוי השלילי זאת התוצאה .. וזה כמובן הכל הולך ביחד .. כל התופעות שתיארת קשורות בחוסר היכולת שלה להכיל.. הכל מופנה כלפי פנים והיא לא מנהלת דיאלוג עם זה באופן שטוב לה .. היום זה בא לידי ביטוי בגוף.. אבל שיהיה ברור זה לא התחיל משם.. אני ממליצה על קינסיולוגיה מוח אחד.. כי זה בוודאות הדבר היחידי שיוכל לעזור לה אפילו לא הומאופתיה שבדכ אני ממליצה .. ובטח שלא פסיכולוג את כדי כך אני מתיימרת להגיד .. אני יודעת שזה הקלף שלה לריפוי! הקינסיולוגיה חודרת למקום העמוק ושם עושה את השחרור זה הגדולה של השיטה הזאת.. זה תהליך בעיקרון ביוכימי בעוצמה של זה ובאפקט של זה .ולכן השינוי אחכ הוא משמעותי.. היא פשוט תהיה אדם אחר.. . ויותר נקי .. יותר חופשי .. יותר מסוגל להכיל .. לתת .. לקבל .. פשוט להיות ללא כל הצרות שהתווספו לה זה תלוי בה מה היא תעשה עם זה .. כי היא לא נלחמת.. היא נותנת לזה לאכול את עצמה ההתנסות חייבת להיות ממושכת עד שנתיים שלוש מינימום כדי לפתור את שורש הבעיה וזה נעשה באופן פרטי.. אני לא מאמינה שיש את זה דרך קופת חולים .. אבל אני יכולה להבטיח שהיא תוכל לחזור לתפקד כמעט ללא הפרעות ואני אומרת כמעט כי אינני יודעת מהי חומרת המצב שלה .. אבל אני יודעת שזה עובד גם במקרים של סרטן וטרשת נפוצה ..בכל מקרה זה עובד ובכל מקרה זה מאפשר לחיות את החיים האלה כמעט ללא הפרעות מיותרות ואני אומרת כמעט אחרי הכל זה תהליך ואני לא יודעת כמה היא מוכנה להשקיע אבל זה גם יכול להיות מוחלט .. בלי בעיה בכלל זה תלוי בה...!מעבר לזה שזה גם עניין של קארמה אבל בזה אני לא מתעסקת.. אני רק יכולה לומר שהיא חייבת לעבור את זה למען ההתפתחות שלה חייבת!!!היא יכולה למות מזה .. לא אם היא תטפל בזה.. זה יאריך לה את החיים משמעותי... וצריך לעזור לה! הייתי אומרת שזה עובד על הכל ... כי אני יצאתי מהפרעות אכילה בזכות זה .. אחרי טיפול ממושך של הרבה שיטות שום דבר לא עזר רק זה .. מה שאתה מעלה קשור ולא קשור אבל זה עמוק מאוד.. וזה ללא ספק נפשי וטמון עמוק בעבר שלה.. מישהי שמטפלת בכירה בכפר סבא שמה מאירה .. 09-7474210 המון בהצלחה .. לא הייתי חושבת פעמיים אחרי כל מה שתיארת .. ולגבי איך זה פועל מה זה עושה .. אני בדכ מספרת אבל אני מעדיפה שמאירה תעשה את זה .. כי היא המומחית .. לטפל בזה מהר!!!!... קשה לי לענות כי אני מרגישה שיש עוד דברים שקשורים לעניין שהיא מסתירה ושאתה אפילו לא יודע מזה .. אתה מודאג מהצד אבל בדכ זה ביטוי להלקאה עצמית .. הענשה עצמית .. וכבד מאוד קשור באהבה ובכעס מודחק ורגשות בלתי מעוכלים ואני בטוחה שהיא גם לא יותר מידי מדברת זה הולך ביחד.. או נדקפת זעם פתאומי מעבר לזה אני ישמח לדבר איתה במידה והיא תרצה יותר פרטים או בכלל לדבר.. השיטה הזאת חשובה ביותר לפני הכל.. ואתה השתדל לא לקחת על עצמך יותר מידי.. מסור לה את ההודעה .. אני מאוד מקווה שהיא תשתף פעולה כי זה משהו שיכול להציל אותה.. המון אהבה יום טוב הילה

23/12/2004 | 20:46 | מאת: מתוסכלת.

כשטופלתי בזמנו בשיטת מוח אחד..ולא חלה כל התקדמות, ואף רגרסיה(נסיגה) תיחקרנו את הגוף אם הטיפול בקינסולוגיה יעיל לבעייתי העמוקה בנקודת הזמן ההיא(לפני חצי שנה) והלאוו היה מוחלט וודאי. כך שלפני התחלת טיפול, מן הראוי לבדוק את רמת יעילותו למטופל הספציפי ולנקודת הזמן הנוכחית. שאם לא כן הטיפול יהא עקר מרישא ועד סיפא. והיאוש יגבר ללא כל תכלית. המתוסכלת המשכלת והמשוקללת(מורכבת)