הילה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

21/12/2004 | 10:28 | מאת: ש. איילון

היי... הגבת מהר ואני מאוד שמחה... לגבי האמירה שאת מצילה אותי, אז אולי את לא מצילה אותי אבל את עוזרת לי להציל את עצמי שזה סוג של הצלה... בכל אופן, תודה!. בקשר למעבר למקום עם יותר פעילות, אני יסביר לך מה הפחד שלי, הפחד הוא להתרחק בכל זאת מכל החברים שיש לי, אומנם אני מסתגרת בבית המון, אבל כשאני רוצה יש לי אותם, ואני אוהבת אותם הרבה, אין לי הרבה חברים במרכז, והתחלה חדשה עכשיו זה דבר מאוד מאוד קשה... מצד שני אני באמת מאוד מאוד רוצה להתרחק מהבית ולהעסיק את עצמי כמה שיותר.... אגב, אולי זה יפתיע אותך אבל המטפלת האלטרנטיבית שלי נמצאת במרכז הארץ, ככה שיוצא לי להיות במרכז לפחות פעם בשבוע, אם יש לך מישהו להציע לי, אני אשמח מאוד.... בהקשר של כדורים, ברור לי שאם אני לוקחת כדורים אני לא יכולה לשים רגליים על השולחן ולהירגע, אני יודעת שדרושה עבודה במקביל ואז אולי אחרי פרק זמן מסויים, תלוי בהתקדמות אני אוכל להפסיק לקחת כדורים ולחיות עם עצמי בשלום (או שלא), אבל אם אני הולכת לפסיכיאטר, ולוקחת כדורים, האם אני חייבת לעבור את התהליך איתו? האם יש אפשרות של קומבינציה שאני אקח כדורים מהפסיכיאטר ואעשה את התהליך עם המטפלת שלי?. שנייה יש המשך במכתב נוסף.....

21/12/2004 | 19:21 | מאת:

אני רוצה לציין משהו חשוב .. את יכולה ללכת לפסיכיאטר אך ורק לטיפול שהוא סביב התרופות בלבד.. אחת לכמה זמן רק כדי לשנות מינונים .. יותר בשביל מעקב... דבר שני .. אני מבינה את הפחד על לאבד את האני .. אבל זה לא יקרה .. ורצוי שתגידי את זה לפסיכיאטר כי מראש הוא יתן לך משהו שלא יעשה לך תופעות של ניתוק.. יש כאלה כדורים דבר שני במרכז.. קוראים לה יפעת ברונשטיין היא פסיכיאטרית אחראית מאוד.. ואני סומכת עליה באופן אישי . לא הייתי עוברת את זה בלעדיה .. היא היחידה שהצליחה לפחות מבחינתי לקלוע בול למה שאני צריכה ולא וויתרה לי.. והלכתי אליה במקביל לטיפול שכבר היה לי.. 0522753401 יש עוד אחד בגליל אם תרצי אני יכולה לברר לך את הטלפון אם זה רלוונטי... גם כן מישהו חבל על הזמן.. בקשר למרכז... החברים ממילא בצבא.. ונראה לי שאת החשובה ואת במקום הראשון כי בלי הבריאות שלך גם לא יהיו לך חברים .. וחברים זה משהו שאפשר להתגמש איתו.. ותמיד אפשר ליצור עוד.. בכל מקום .. אני יכולה להבין קשיי הסתגלות אף אחד לא אוהב שינויים אבל יכול מאוד להיות שזאת אפשרות שתציל אותך אני חושבת שמסגרת מאוד חשובה בהתמודדות הזאת ואם את יכולה לעשות זאת באזור מגורייך אז בבקשה.. אל תתגיסי אם את לא במצב טוב.. רק כשאת מגיעה לאיזשהו איזון אז אולי את יכולה לשקול את הגיוס ופשוט תנסי לעשות לעצמך רשימה מה עומד מול מה .. מה היתרונות ומה החסרונות של לעבור לגור במרכז.. וכשתראי את זה מול העיניים אז זה יהיה לך ברור ותוכלי להחליט... אני ישמח להמשיך לעזור.. המון אהבה וערב טוב הילה

21/12/2004 | 21:37 | מאת: ש.איילון

תודה על המספר טלפון של הפסיכיאטרית, אני מאוד מקווה שזה יהיה השילוב המנצח ואני יצא מהחרא הזה כמה שיותר מהר, למה מיום ליום נהיה לי יותר קשה, כל דקה אני מרימה ידיים, אבל אין ברירה, כי החיים ממשיכים, וכל לילה אני מקווה שאני יקום לעולם אחר, לגוף אחר, או לא יקום בכלל, אבל שוב, מה לעשות, אני קמה, ואני קמה לאותם חיים... בקשר למעבר, אני באמת חייבת מסגרת, ולכן אני רוצה לעבוד, שזה גם מסגרת, ואפילו יותר טובה בישבילי, כי בעבודה אין הנחות ואין בחירות וזה יגרום לי לקום כל בוקר ולהעסיק את עצמי אם ארצה בזה או לא.... בכל אופן כמובן שאני יחשוב על זה כמה פעמים ויעזר באימי והמטפלת שלי, ואיתם אני יבנה תהליך, אז שוב תודה רבה רבה רבה, אוהבת, מוקירה, מעריכה........ ש.איילון