בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/03/2014 | 17:35 | מאת: הדר

אני הדר בת 16.5 , עד לא ממזמן עשיתי דיאטה מסודרת שבמהלכה ירדתי 35 קילו, לפני חודש וחצי הייתה לי התקפת אכילה מטורפת והרגשתי כל כך רע עם עצמי שהייתי חייבת לנסות חהקיא , לא האמנתי שאצליח אבל הצלחתי ... מאז אני מכורה , יש לי התקפי אכילה עצומים ואז אני מקיאה הכל ומשתמשת במשלשלים וזו תחושה נוראית ... אני לא יודעת לאן לפנות אני מרגישה זוועה

07/04/2014 | 21:16 | מאת:

את חייבת לפנות לעזרה מקצועית כדי לפתור את הבעיות והפחד וכדי לפתור את מה שאת בורחת ממנו לאוכל במקום להתמודד. אוכל מהווה נחמה ופיצוי על דברים ולכן את חייבת לפנות דחוף לעזרה מקצועית