בולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/03/2014 | 16:03 | מאת: גאיה

היי, אני אני חייבת עזרה. אני בצבא ואני סובלת כבר המון שנים מסומליה שבתקופה האחרונה התחזקה. הבדיקות גם שלי לא תקינות הברזל שלי נמוך והויטמין b וגם האוראה נמוכה. אני לא יודעת מה לעשות אני בדיכאון קשה ואני לא מצליחה להתחבר לשום פסיכולוגית שפניתי אליה. בכלל, אני לא מצליחה למצוא מטפלים שמתמחים בהפרעות אכילה ואני כבר אובדת עצות. שאלתי האם מישהו יודע על מטפלת טובה בהפרעות אכילה בכל שיטה שהיא, באיזור תא. גם אם זה יהיה קצת רחוק לא אכפת לי למצוא דרך להגיע אליה רק לצאת כבר מהמקום השחור שאני נמצאת בו אני לא מסוגלת יותר ואני כבר על סף יאוש

07/04/2014 | 21:09 | מאת:

זה צעד ענק שאת באה ומבקשת עזרה. אני יכולה להציע לך מטפלת טובה שמה נורית והיא טיפלה בבת שלי 09-7454950 מומלץ

09/04/2014 | 13:50 | מאת: גאיה

תודה לך, באיזה איזור היא מטפלת האם את יודעת? אני מתל אביב