טיפול בבולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/02/2014 | 20:24 | מאת: שיר

שלום, אשמח ממש לעזרה דחופה. אני בת 20 ואני משרתת בצבא. אני סובלת מבולמיה כבר קרוב ל 7 שנים ולא מצליחה לצאת מזה. התקופה האחרונה נהייתה גרועה ביותר אני לא מצליחה להפסיק להקיא, ירדתי במשך כמה חודשים 14 וחצי קילו. התכחשתי ועכשיו אני כבר מיואשת. התחלתי טיפול אצל דיאטנית צבאית שאצלה היה הדגש על לא לרדת יותר במשקל. אני בגובה 1.65 ושוקלת 66 קילו. אני כבר לא יודעת מה לעשות הפסקתי אצל הדיאטנית כי היא לא עזרה לי, אני לא חושבת שבמצבי אני זקוקה לאישפוז השאלה שלי אם יש מרפאות שמקבלות חיילים לטיפול במרפאה להפרעות אכילה.. משהו באזור תא. בדקתי באיכילוב ואמרו שלא מקבלים חיילים. אני חייבת עזרה אני כבר אחרי שני נסיונות אובדניים ואין בי כבר כוח להאבק..

20/02/2014 | 10:24 | מאת: Or

היי, מזדהה איתך, גם אני בהפרעת אכילה בצבא וזה קשה..אין עזרה מפה רק מבחוץ.. תנסי אולי לפנות למשקית תש היא בטוח תדע לייעץ לך על מקום בו תוכלי לקבל עזרה... שיהיה המון בהצלחה!!! :(

20/02/2014 | 23:24 | מאת: שיר

תאמיני לי זה עצוב שבגוף גדול כמו שלנו אין טיפול בדברים האלה... חייב להיות פיתרון ומקום שמטפל בזה.. אני לא חושבת שמשקית תש מטפלת בדברים האלה זה יותר לכיוון של קבן, והקבן הפנה אותי לדיאטנית צבאית שלא שווה כלום

22/02/2014 | 00:22 | מאת: Or

אני יודעת שלמשקיות תש יש ידע לגביי אפשרויות טיפול כל מיני מרכזים כאלה...אף פעם לא פניתי אבל בטוח שיש להם.מניסיון קבן הייתי ואין לו ממש מה לעשות חוץ מלהפנות אותך לפסיכיאטר שיתן לך כדורים ..זה גם לא עוזר לצערי.האפשרויות טיפול בחוץ הרבה יותר רחבות אבל יקרות מאוד...ולמען האמת? לא תמיד עוזרות..רק את יכולה לעזור לעצמך ! אם את רוצה מספיק...הטיפולים יכולים להקל אבל צריך כוח רצון עצום....

22/02/2014 | 21:18 | מאת: שיר

אני מבינה על מדברת אבל שוב, אחרי שבע שנים של הפרעות אכילה איך עוזרים לעצמך כשיש פחד לעלות במשקל ולו קילו אחד, כל גרם שאני עולה אני מרגישה אותו בבגדים ומרגישה שכולם רואים איך מתמודדים לבד עם הפחד לעלות במשקל אחרי ירידה די גדולה?!

28/02/2014 | 23:06 | מאת:

נסי אולי בתל השומר.תל השומר הוא בית חולים צבאי ישנה מחלקה להפרעות אכילה נסי לבדוק שם

17/03/2014 | 12:49 | מאת:

שיר יקרה האם את מוכנה להתאשפז ולשתף פעולה כדי באמת לצאת מזה כי ישנם בנות שמתאשפזות אך לא באמת ובכנות רוצות לצאת מהמקום הזה. שאלי את עצמך את השאלה. מעבר לזה את חייבת דחוף טיפול בשיחות וזה החלק החשוב בהחלמה שיחות עם מטפל/ת שההתמחות שלהם זה הפרעות אכילה. מקום אישפוז לדעתי בררי בתל השומר יש מחלקה של אישפוז ותל השומר נחשב בית חולים שמשתף פעולה עם הצבא אולי שם יסכימו אני לא כל כך בטוחה.הצבא עצמו לא יודע להתמודד עם התופעה.