הטיפול לא עוזר לי נראה לי להפך הוא מזיק...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/12/2013 | 01:45 | מאת: ת.א18

היי, אז ככה אני בת 17 וחצי ואני מאובחנת כבעלת הפרעת אכילה, אומנם בשלבים הראשונים, עד היום ההורים שלי לא היו מעורבים בהפרעה שלי כל כך, הם ידעו שאני מתנגדת לאכול אלא רק ירקות ודברים פחותי קלוריות אבל הם לא התערבו לי יותר מדי, היום הלכתי עם ההורים שלי למרכז ברמת השרון שמתמחה בהפרעות אכילה, והם פתאום נהיו הרבה יותר מעורבים, פתאום הם לא מפסיקים לדבר על אוכל, ולנסות לפטם אותי,לא בכוח אלא יותר פסיכולוגית אבל אני שמה לב... דבר שמגביר אצלי יותר את האנטי לאכול ומדכא לי אפילו יותר את התאיבון, שהם לא היו מעורבים הייתי אוכלת בלי חשש, לפעמים גם חורגת ממה שאני הגבלתי את עצמי, אבל פתאום התאיבון שלי מדוכא הרבה יותר, וקשה לי לאכול ליד ההורים שלי כי אני יודעת שהם מסתכלים לי לתוך על הצלחת וזה גורם לי לרצות לא לאכול, אני לא יודעת מה לעשות כי הרי להגיד משהו לא יעזור הם כבר מעורבים וזה חלק מהטיפול שהמרכז קבע לי, אבל התאבון שלי רק הולך ונעלם עוד יותר.

30/12/2013 | 22:53 | מאת:

נסי לשתף את ההורים ואת הצוות במצוקה שלך ייתכן ואז ההורים יבינו שהם יותר מזיקים ממועילים כשהם לוחצים עליך לאכול ודוחפים לך בכוח אוכל. את לא משתפת אותם איך הם אמורים לנחש . אני מבינה את הצד שלהם כי גם אני הייתי כמוהם עד שהבנתי אחרי טיפול שככל שאלחץ ולא ארפה כך בתי תעשה לי דווקא.