כבר לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

20/10/2013 | 12:13 | מאת: אנה

שלום אני בת 18 גובה 171 ושוקלת 58 , עד לפני 10 חודשים שקלתי 70 ותוך חודשיים ירדתי 8 קילוגרם ולאחר מכן עוד 4-5 קילוגרם בהדרגה . כבר שמונה חודשים שאין לי מחזור ואני הולכת לטיפול אצל דיאטנית להפרעות אכילה . הדיאטנית אמרה לי שאני צריכה לעלות במשקל כדי שיתחיל אצלי המחזור אך אני לא רוצה לעלות במשקל ורוצה למצוא כל דבר אפשרית להחזיר את המחזור מבלי לעלות את המשקל . חשוב לציין שיש לי מבנה גוף רחב יחסית ואני רוקדת באופן מקצועי 4 פעמים בשבוע כשעתיים שלוש בכל יום . לפי בדיקות שעשיתי רמת ההורמונים אצלי מאד נמוכה ואף יש לי חשש לאנמיה . אני אוכלת בממוצע ביום כ 800 קלוריות ובנוסף עליהם גם בכל ארוחה סרט גדול מה שהופך את זה לכ1000 קלרויות או יותר , אני משתדלת כמה שיותר לאכול מכל אבות המזון . מה עלי לעשות ? איזה עוד דרכים יש להחזיר את המחזור אבל לא להעלות במשקל ? בבקשה תעזרו לי כי אני כבר לא יודעת מה לעשות !!

23/10/2013 | 19:05 | מאת:

אנה יקרה את משחקת באש וזה ברור לך את מסכנת והורסת את חייך במו ידייך וחבל את עוד צעירה והחיים לפנייך. חוץ מדיאטנית לכי לשיחות כי את חייבת טיפול בשיחות כדי להבין מאיפה ולמה נובעת הבעיה וממה את בורחת.