בולמיה בהריון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/10/2013 | 16:36 | מאת: דנה

אני בולמית בערך חמש שנים, היו לי התקפי בולמוס רבים כמעט כל יום ולאחר מכן הקאות מכוונות. לפני מספר שבועות גיליתי שאני בהריון ומאז לא הקאתי, אני נאבקת בדחף הזה כל יום, כל היום ואני ממש לא יודעת מה לעשות! העליה במשקל מתסכלת ומפחידה אותי אני מרגישה שבא לי להקיא את כל מה שאני אוכלת ואני ממש מפחדת מהנזק שזה יכול לגרום לעובר! אשמח לדעת מה הסכנות לעובר ומה יכול לקרות לו אם פעם אחת לא אצליח לעמוד בפני הדחף הזה זה מפחיד אותי נורא! תודה רבה

23/10/2013 | 18:55 | מאת:

המצב שלך מסוכן מאוד לך ולתינוק. את יכולה חס וחלילה להפיל את התינוק שלך או לגרום לו נזק. את מחסירה ממנו לקבל את מה שהוא צריך לקבל בתוך הרחם. תעצרי את כל ההקאות האלו מהר ועכשיו אל תחשבי על עצמך תחשבי על מה שיש לך בבטן דבר יקר ואם את לא יכולה לקחת אחריות על החיים שלך באיזה זכות את לוקחת אחריות על כזה דבר קטן וחסר ישע שאפילו לא יצא לאוויר העולם? לכי לקבל טיפול והצילי את עצמך ואת עוברך מהר ככל האפשר.