בחילות אחרי ארוחה בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/09/2013 | 20:25 | מאת: אלין

שלום אני בת 16 ותמיד בבוקר כשאני קמה והולכת לאכול (כי צריך וזאת ארוחה חשובה) נהיות לי בחילות אני לא מסוגלת להסתכל על אוכל או לאכול , וגם אם אכלתי למרות הכול גם אז ישלי בחילות ואין לי מושג. בנוסף , ישלי התמכרות לשוקולד אני לא יכולה לשרוד שבוע בלי שוקולד אחרת אני מרגישה נורא חלשה איזה הסבר יכול להיות לכך?

05/10/2013 | 19:33 | מאת:

איני יודעת להסביר את התופעה. ייתכן והכנסת לעצמך לראש ופסיכולוגית כשאת רואה אוכל את מקבלת בחילות תבדקי למה כי ארוחת הבוקר חשובה מאוד. שוקולד יש בו קפאין וקפאין גורם לגוף להתמכר כמו לקולה ולקפה.