שימוש בנורמולקס...טעות?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/09/2013 | 13:30 | מאת: תמר

שלום. מקווה שלא יפנו אותי לפורום אחר...חושבת שכאן אוכל לקבל תשובות לבעיה: הייתה לי פעמיים עצירות בחגים או יותר נכון...ככה חשבתי. מניסיון עבר שבו נורמולקס עזר רק אחרי 3 ימים, לא חיכיתי ולקחתי נורמולקס אחרי יום אחד. אז כנראה שהגזמתי ולא היה צורך... יש לי חילוף חומרים מוגבר מדי. כל מה שאני אוכלת...מתנקה למחרת. נראה לי שזה כבר לא בריא וזה כבר נמשך שבוע 1. איך בולמים? אני לא צריכה לרדת במשקל אחר כך יש לי בעיות מסוג אחר... 2. האם יכולה להיווצר תלות או התמכרות של הגוף בנורמולקס ואחר כך תהינה לי עצירויות? 3. מה הגוף מאבד במצב של חילוף חומרים גדול מדי ולא טבעי כזה... מה צריך להכניס לו כדי לא לאבד דברים חשובים? אני מודאגת כי קרה בעבר שאיבדתי משקל ולקח לגוף הרבה זמן להתאושש.... תודה מראש על התשובות לשאלות. מודאגת...

05/10/2013 | 19:32 | מאת:

שימוש מתמשך בנורמלקס גורם לגוף להתמכר ויותר מזה גורם לקיבה להיות עצלה כלומר הקיבה מתרגלת לא להתרוקן לבד ולא לעבוד אלא בעזרת חומר וזה רע מאוד.שימוש מוגבר גם גורם לנזקים מאחר והגוף מאבד חומרים שהוא צריך ולכן אם לוקחים פעם בכמה זמן אז מילא אבל בתדירות גבוהה חס וחלילה. אל תזיקי לעצמך. לכי לתזונאית יתכן ואת צריכה שינוי בתזונה.