מתוקים ודכאון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/05/2013 | 08:22 | מאת: אמה

כל פעם שאני קצת חורגת מהכמות שהייתי רוצה לאכול באמת אני נכנסת לדכאון זה קורה לי בעיקר אחרי שאכלתי טיפה יותר מתוקים, מצד אחד נהנית ומצד שני מאוכזבת מעצמי כי לא עמדתי ביעד.. בעבר נטלתי משלשלים והפסקתי כבר כמעט שנתיים אבל עדיין מאוד קשה לי לקבל את עצמי ככה. מרגישה את ההבדל בבגדים ובקיץ יותר קשה להסתיר אני לא יכולה לקחת טיפול כרגע כי זה עולה המון כסף

31/05/2013 | 16:55 | מאת:

חייבת טיפול ודחוף. אם לא פרטי דרך קופת חולים גם זה אפשרי ולא עולה כל כך הרבה כסף. חייבת טיפול אם את רוצה אי פעם לצאת משם

31/05/2013 | 23:19 | מאת: אמה

למה אתם חושבים שאני חייבת טיפול דחוף?