מחלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/05/2013 | 18:36 | מאת: אמה

מרגישה נפילה חזקה זה התחיל מוירוס של שלשולים. הגוף נלחם היום אכלתי ואכלתי ועכשיו מפוצצת מכאבים לא מסוגלת להרים את עצמי הכל כואב הלשון הבטן מתחרטת מתחרטת לא מסוגלת לזוז מתביישת מתביישת מסתתרת לא מסוגלת כרגע לעזור לעצמי לבד

10/05/2013 | 15:57 | מאת:

אין לך מה להתבייש כי את חולה.הפרעות אכילה היא מחלה ככל מחלה אחרת ואין לך במה להתבייש. כמו בכל מחלות יש עליות וירידות ואין זה בושה לבוא ולבקש עזרה, עזרה ותמיכה מהסביבה שלך ועזרה מקצועית אין זה בושה. עשי זאת מהר כדי שלא תמשיכי לשקוע הלאה.נפילות רק מחזקות ומחשלות.

11/05/2013 | 11:51 | מאת: אמה

יש לכם מושג איך מטפלים באנמיה? האם זה הגיוני שאין לי חוסר ברזל ואין לי חוסר ויטמין b12 ויש לי אנמיה? זה לא נשמע לי הגיוני, הייתי אצל הרופאה ןאחרי כל הבדיקות זה מה שיצא.. תודה אמה.