לימודים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/04/2013 | 17:07 | מאת: מיכל

אני בצבא ואני כרגע חושבת על איזה לימודים ללמוד בעתיד... התחום של הפרעות אכילה מאד מושך אותי.. זה נראה מאד מעניין ומאתגר... רציתי לדעת איזה לימודים אני צריכה ללמוד כדי לעסוק בתחום? איזה תארים אני צריכה? בתזונה? בפסיכולוגיה? בשניהם ביחד?

06/04/2013 | 23:33 | מאת:

לא ממש יודעת לענות לך כי יש כאלה שבאים לשם מתחום פסיכותרפיה ויש מתחום הסוציולוגיה או הפסיכולוגיה ויש כאלה מכיוון של תזונה. אני מציעה שפשוט תחפשי באינטרנט, שם בוודאי תקבלי תשובות.