הורים לוחצים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/04/2013 | 16:02 | מאת: נועה

יש לי הפרעות אכילה- בעבר הייתי בולמית וכיום אני פשוט סובלת מהפרעות אכילה עם נטייה אנורקסית. אני לא מעוניינת להפתר מהבעיה עדיין אף על פי שאני מודעת אליה- אני מרגישה שהשליטה עושה לי טוב ומאזנת אותי. הבעיה היא שהמשפחה שלי מודעת לבעיה ומנסה לפתור אותה באמצעות לחץ רב והפחדות דבר המעיק עליי מאוד וגורם לי לקיצוניות. אשמח לעצות או פתרונות אפשריים הקדם.

06/04/2013 | 23:32 | מאת:

הבר היחיד שאני יכולה לייעץ לך זה ללכת לקבל טפול ומהר. אין לי ספק שלא טוב לך במקום שאת נמצאת בו, את בפחד נוראי ולא יודעת איך להתמודד איתו ולכן את בורחת. את לא בשליטה ממזמן איבדת אותה ולכן את בכאוס ובפחד נוראי ומרגישה שהקרקע נשמטת מרגליך והלחץ של ההורים עושה את זה עוד יותר נורא ומפחיד. לכי לקבל עזרה הצילי את חייך