כ"ס

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

31/03/2013 | 21:24 | מאת: סופי

שלום, אני חושבת שהחבר שלי בולמי. אנחנו ביחד שנה כבר ואני רואה את כול התופעות אצלו.......אני רוצה שייטפל בעצמו ולא יודעת איך לדבר איתו על כך. חוץ מזה שזה ממש מפריע לי ביוםיום... מחכה לתשוה תודה

06/04/2013 | 23:27 | מאת:

נסי לדבר איתו על מה מציק לו ולדובב אותו שידובב וישתף. אל תזכירי כלל נושא של בולמיה כי אז יתרחק ממך. העצימי אותו ואת הטוב שבו, ואני בטוחה שיש לו הרבה דברים טובים, הרעיפי עליו הרבה אהבה ואמרי לו שאת תמיד פה בשבילו אולי הוא ייפתח ויספר לך מה מציק לו. נסי גם להגיד לו שאם קשה לו זה לא בושה לבקש עזרה מקצועית ודבר עם מישהו. אל תלחצי יותר מדי כי לחץ רק יעשה את הכיוון ההפוך. ושוב אל תדברי על הבולמיה כי מיד הוא יתפוס מרחק ויסתגר.

07/04/2013 | 08:39 | מאת: כס

אורלי תודה על תשובתך, איך בכלל להתחיל לדבר על זה? מה פתאום שאשאל אותו, מה מציק לו וכו'רמזתי על כך בעבר והוא הכחיש. ברור שאני מאוד מפרגנת ואוהבת...אבל הסיטואציה קשה. לראות בלי סוף אוכל שהולך ונעלם..... לא מבינה איך אני אמורה להתנהל עם זה ואם אני בכלל יכולה לעזור זה ידוע גם כטיפול ארוך לא יודעת מה להגיד.... תודה