לופ אין סופי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/03/2013 | 23:02 | מאת: שרון

שלום אני בת שלושים כל חיי סבלתי מעודף משקל לא גדול במיוחד אבל גדול מספיק להיות קורבן להערות והריסת ביטחון עצמי בשנים האחרונות ילדתי ודווקא אז ירדתי משמעותית במשקל נרשמתי לקבוצת תמיכה אבל עדיין יש לי ארבע קילו מיותרים שהפכו לאובססיה ומנהלים את מצב רוחי והערכה העצמית שלי אני מצליחה לשמור יומיים ואז בשלישי אוכלת מכל הבא ליד מצד אחד אני ככ רוצה לרדת אותם ומצד שני פשוט לא מצליחה אני מרגישה שאני בלופ של ירידה ועלייה וזה פשוט הורס לי את החיים מה לא בסדר למה בעל ילדים עבודה ובית מאושר לא מספק ואני אומללה בגלל שלוש ארבע קילו מסכנים??? עייפתי כבר מדיאטות בולמוסים ספורט וכל ניסיון בחיי להאבק באוכל

15/03/2013 | 12:59 | מאת:

יקירתי את צריכה לנסות להבין למה את שם, רק כשתביני למה את שם, מה הביא אותך שם ותרצי להתמודד ולפתור דברים ותרצי להתמודד עם פחדים שקיימים רק אז תוכלי באמת לצאת מהמקום הזה אחת ולתמיד. את חייבת ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך מחדש, חייבת ללמוד לבנות את הדימוי העצמי והדימוי גוף שלך מחדש. פני לטיפול, יש לך ילדים הם זקוקים לאמא שתהיי מסיבבם ותדאג להם ולא לאמא חולה שלא מסוגלת לטפל אפילו בעצמה ועסוקה כל היום בעצמה. עשי זאת בעיקר למענך ואם לא למענך לפחות למען ילדייך.