נפיחות נוראית בבטן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/03/2013 | 11:46 | מאת: נעמה

הייתי בולימית מספר שנים וכעת שבתי לאכול ללא הקאות. אני לא יכולה לאכול ולו את הארוחה הקטנה ביותר בלי שבטני תתנפח. הנפיחות כל כך נוראית שאנשים העירו לי כי אני בתחילתו של הריון. ובנוסף הנפיחות אינה יורדת כלל, לא בין ארוחות ולא במהלך הלילה. אני אוכלת פירות ירקות תמרים ושקדים במידה שמספקת לי מספיק קלוריות. אנא עזרו לי, מה קורה לי?

05/03/2013 | 22:57 | מאת:

אין ספק שהגוף שלנו זו המערכת הכי חכמה שיש. מה חשבת שתזיקי לו ותקיאי ותשבשי את תפקודו ויום אחד שתחליטי דברים יחזרו לקדמותם. זה לא עובד ככה. דברים יחזרו לקדמותם אך זה תהליך ולוקח לגוף זמן לעכל את השינויים הקיצוניים. אין ספק שאת בדרך הנכונה אך הנזק כבר קיים. נסי לפנות לרופא משפחה, ייתכן והוא יוכל לעזור לך בפתרון לנפיחות.