שימוש במשלשלים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/02/2013 | 18:25 | מאת: שי

אורלי שלום אני בת 19 בגובה 1.63 ושוקלת 56 אני משתמשת בתיונים משלשלים ובכדורים טיבעים להרזיה.רציתי לדעת עם זה מסוכן כי הרי זה כמו להרגיל את הגוף לחילוף חומרים מהיר.וכן הכל טיבעי! יש לציין שאני לא אוכלת מסודר אבל שותה הרבה תיונים! אני מרגישה טוב ויורדת במשקל. לא מקיאה ולא רעבה.

26/02/2013 | 21:01 | מאת:

ברור שיש לך בעיה רצינית מאוד. נראה לך נורמלי לחיות על משלשלים? זה בהחלט לא נורמלי ואת דופקת לעצמך את הגוף והמערכות.במקום להתעסק בשטויות יקירתי ולהרוס את חייך ולכלות את גופך לכי לטיפול נסי לצאת מהפלונטר הזה זה לא חיים כל הזמן סביב האוכל והקלוריות. לכי ותפתרי את הבעיות ותלמדי לאהוב את עצמך ולהתמודד עם הקשיים והפחדים ונסי לצאת מהמצב בו את נמצאת זה בהחלט אפשרי.ההחלטה בידייך בלבד.