הפרעת אכילה לא מוגדרת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/01/2013 | 18:31 | מאת: מיכאל

שלום, קוראים לי מיכאל ואני כבר שנים אוכל כל יום את אותה ארוחה בדיוק. יש הרבה אנשים שיש להם הרגלים אבל זה לא הרגל. לא היה יום ב6 השנים האחרונות שלא אכלתי שניצלוני תירס ופסטה בלי רוטב. אני אוכל את זה כל יום. העניין הוא שגם יש לי פחד ממשי מטעימת אוכל חדש. המחשבה על זה מכניסה אותי לפאניקה. מציעים לי לטעום משהו חדש ואני מתחיל לרעוד. בנוסף, יש לי הפרעה טורדנית כפייתית במידה נמוכה. מקרה לא חמור. אולי זה קשור? אשמח לדעת אם שמעת על זה.

01/02/2013 | 22:53 | מאת:

מיכאל שלום יש לך המון פחדים שאתה חייב ללמוד להיפטר מהם וחייב לשם כך ללכת לשיחות. רק שתשחרר את הפחדים ותהיה חזק מספיק כדי להסתכל להם בעיניים אז יעבור כל הפחדים הקיימים עם האוכל. זו בהחלט הפרעה ולא קל לחיות ככה.