אכילה מייאשת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/01/2013 | 20:36 | מאת: שיר

ערב טוב אני יודע שזה נראב כאילו אני מחפש את הגרוש מתחת לפנס אבל בלית ברירה גם זה הולך אני מוצא את עצמי לרוב על טייס אוטומטי בקשר לאוכל, אני יכול לא לאכול יום שלם כי אני לא רעב וברגע שאני פותח את הפה כאילו משהו מתחיל ופשוט לא מסתיים, אני פשוט לא מפסיק לאכול. (לצורך הענין התהליך המתואר יכול לקרות גם בשש בבוקר). עכשיו אחרי שפשוט התייאשתי מהכל אין דבר יותר מתסכל מלאכול בלי הבחנה ולרוב גם בלי תחושת רעב אני מחפש את הפתרון האחר (ביו פידבק פסיכולוג דיאטות שונות ואפילו משונות כבר ניסיתי). זה יכול להיות תרופות (כל אבל כל תרופה שנמכרת בבית מרקחת של קופ"ח), זה יכול להיות תרופה אלטרנטיבית, זה יכול להיות נקודה באצבע השמאלית של הרגל שבגלל שאני לא דורך עליה נכון כל רעיון שאפשרי (ואשר רופאת המשפחה שלי לא תתעלף בגללו). תרגישו חופשי התייאשתי תבורכו

23/01/2013 | 20:59 | מאת:

הטיפול הכי טוב הוא טיפול בשיחות שסוף סוף תודה שיש בעיה ושאתה רוצה באמת ובכנות לעשות שינוי ולעשות את הדרך החוצה תוך כדי התמודדות עם הפחדים והקשיים שהביאו אותך לשם ולא לברוח מהם וכמובן ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך מחדש. היום אתה במצב שאתה בורח ומחפש באוכל נחמה ופיצוי על דברים וזו הסיבה העיקרית לזלילה. צריך להתמודד עם הסיבה העיקרית לבריחה ולא לברוח ממנו. ברגע שתחליט שאתה רוצה להתמודד הכל יראה אחרת.