האם אני אנורקסית?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/11/2012 | 01:10 | מאת: xy

אני 1.64 מטר, שוקלת 46. עוד לא קרה שלא היה לי מחזור.

10/11/2012 | 19:33 | מאת:

את צריכה להבין חד משמעית שזה לא רק פונקציה של משקל וגובה יש בנות שאוכלות אבל מבנה גופן רזה. רק את יודעת את התשובה. אם את מתעסקת כל היום באוכל ובקלוריות והאוכל מנהל לך את החיים אין לי ספק שאת בהפרעת אכילה.יש לי תחושה שאם את שואלת את השאלה את כבר יודעת את התשובה. אני מציעה לך ללכת ולהיבדק אצל רופא משפחה. אל תשאירי דברים ככה כי מהר מאוד נסחפים פנימה כמו מערבולת ושוקעים עמוק עמוק בתהום אז אם את חושבת שיש לך בעיה לכי ופני לעזרה ומהר.

31/12/2014 | 21:27 | מאת: ...

אם ה-bmi שלי מתחת לממוצע באופן משמעותי וצריכת הקלוריות שלי היא 1000 ליום בממוצע אבל אני לפעמים מתעסקת בגוף שלי, האם אני אנורקסית?