שאלה לגבי פנייה לגורמים בקהילה בנוגע להפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

02/10/2012 | 21:29 | מאת: דנית

שלום רב, יש לי אחות בת 25 שהתחילה תהליך הרזייה שיצא משליטה. אינני מצליחה (אני ומשפחתי) לסייע לה וברצוני לפנות לאנשי מקצוע מתאימים על מנת לדעת איך לנהוג ולאן להפנות אותה. אשמח לתשובתך בנושא. תודה וברכת בריאות לכולם.

28/10/2012 | 17:15 | מאת:

אם אתם מחפשים מקום לאישפוז אז בית חולים תל השומר הוא במסגרת קופת חולים והוא מאפשר גם אשפוז יש שם מחלה לבנות בוגרות ונשים בגילאים שאת מדברת עליהן. מעבר לזה אפשר לפנות למטפלים פרטיים שיכולים לעזור, טיפול בשיחות אני אישית יכולה להמליץ על נורית המדהימה שטיפלה בבתי ומטפלת מעל 15 שנה בבנות עם הפרעות אכילה. הטלפון של נורית 09-745450 מומלץ בחום. אפשר גם להתעניין בהדסה בירושלים נדמה לי בהדסה הר הצופים יש מחלקה מיוחדת שמטפלת בהפרעות אכילה. ייתכן והיא תתאים גם לגילה.