.........אאאאאאאאאאא

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/11/2004 | 09:36 | מאת: סיילנס

דבר ראשון יש פה מישהי בשמי...חוצפה שכזו :-p דבר שני אני רוצה לומר שנשבר לי ואני רוצה להפסיק להיות בעולם הזה. תודה על ההקשבה.

22/11/2004 | 12:08 | מאת:

עכשיו אני מבולבלת ... מי זאת מי?? דבר שני אני מכירה את התחושה הזאת והיא עוברת מציעה לך לעשות משהו נחמד נעים וקצת עליז כדי לשפר את התחושה שלך והעיקר שתוציאי את זה החוצה וכן לפעמים באמת נמאס! [אבל זאת לא סיבה להתפרק שיהיה לך אחלה יום תשתדלי לנסות לחפש להבין מה באמת מציק לך ותכתבי את זה אני יודעת שזה בדרך כלל עוזר המון אהבה הילה

22/11/2004 | 15:53 | מאת: גון

החלפתי את השם-מסיילנס <בעברית!!!> ל-גון.. זה יום נחמד רק בגלל הגשם וכי אני בבית. לא יותר מזה. הדיכאון עדיין כאן. הפחד העצב. האש בי בוערת ואני לאט נקרעת לחתכים <תרתי משמע> לא יודעת איך לחבר חזרה לא יודעת איך לאסוף את השברים. אני מותשת וכבר אין כוחות. אין לי כוח להלחם באנשים שיכריחו אותי לאכול לא רוצה לחיות סביב האוכל לא ביקשתי את זה. רק פעם אחת הייתי רוצה לראות איך האוכל נראה דרך העיניים של בני האדם שלא מזיז להם מקלוריות ונהנים מטעם האוכל. גאד. ברגעים כאלו פשוט בא לי ליפול על הריצפה מכאב ולצרוח. מי מבין???????????????????????????????????????

22/11/2004 | 18:24 | מאת: Silence

עכשיו אני מבינה למה רשמת שאני יקרה לך.... ואני לא הבנתי כי את בכלל לא מכירה אותי... מצטערת על הבילבול....

22/11/2004 | 18:21 | מאת: Silence

אם את מדברת אליי אז אני מצטערת פשוט שהגעתי לפורום הזה זה היה ממש אני חושבת ביום או יומיים ראשונים ועוד לא כתבת פה ולכן רשמתי בכינוי הזה ולי קצת קשה להפרד מכינויים אבל שחושבים על זה זה לא לגמרי אותו הדבר כי השם שלך בעיברית ושלי באנגלית

22/11/2004 | 20:07 | מאת: גון

זה היה בצחוק ממי.. לא איכפת לי... אני מהיום יהיה גון :-) יפה לא? ומה שרשמת להילה?...חושבת שכולן כאן יקרות..לא קשור. גם אותי היא לא מכירה. ועדיין איכפת לה. וגם לי. {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}}}