בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/09/2012 | 16:20 | מאת: קורין

שלום לפעמים אני לא מסוגלת לשלוט באכילה שלי ואני אוכלת כמויות עצומות של אוכל ואז מרגישה אשמה והולכת להקיא... הגעתי למצב שאני הולכת למכולת, קונה חבילה של לואקר ופשוט לא מפסיקה לאכול עד שאני לא מסיימת את כל החפיסה. למה אני לא יכולה לשלוט בעצמי? מה לעשות?

27/09/2012 | 21:43 | מאת:

ישנה איזה סיבה שבגללה את בורחת לאוכל ומוצאת בו מקום של נחמה. עליך ללכת לטיפול ולטפל בפחדים ובבעיות שקיימות כי לא סתם הגעת למצב הזה ולבדוק למה את פונה בזמן מצוקה לאוכל, למה האוכל מהווה עבורך פתרון. ברגע שתפתרי והנפש תהיה בריאה גם הגוף יהיה בריא וגם הבולמיה תעלם.

28/09/2012 | 17:31 | מאת: קורין

אבל לא מדובר במצב של מצוקה... זה פשוט סתם...

28/09/2012 | 19:03 | מאת: עמית

קורין , היי קוראים לי עמית ואני בת 15 . אני חולה באנורקסיה ובולמיה כבר שנתיים וסובלת מדיכאון . אני מספרת לך את זה בגלל שלפי מה שסיפרת את מתחילה בולמיה .. אני כרגע מטופלת באשפוז יום של בית החולים הדסה , אבל בתחילת המחלה גם אני הייתי במצב שלך ... זה פורום מאוד פתוח וכול אחד יכול להיכנס ולקרוא אז אני מעדיפה שלא לפתוח יותר מידי פרטים אבל אני ממש ישמח אם נדבר קצת כי חשוב לי לשמוע איך את מרגישה , איך את מתמודדת ולעזור לך כי אני באמת באמת לא רוצה שתגיעי למצב שאני הגעתי אליו ... אני לא מכירה אותך אבל אני מכירה את החוסר שליטה הזה שעליו את מספרת ואם את רוצה לדבר אני פה (: זה המייל שלי [email protected] תשלחי ואם לא תשלחי הודעה אני יבין , יקבל את זה , ואני מאחלת לך בהצלחה בהכול (: