הפרעות אכילה אצל נערה עם פיגור

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/08/2012 | 13:42 | מאת: אלון

שלום, בתי בת ה- 20 סובלת מפיגור. לאחרונה הפסיקה לאכול (בהדרגה). בתחילה חשבו שהסיבה היא תרופה שנטלה, אולם גם לאחר החלפת התרופה לא חל שינוי. לאחר החמרה והקאות היא אושפזה בביה"ח- נמצאת שם מזה כ- 3 שבועות וטרם עלו על הסיבה. מוזנת בזונדה. אשמח להכוונות ורעיונות. בתודה, אלון

03/09/2012 | 09:47 | מאת:

האם היא אוכחנה כבעלת הפרעת אכילה? ייתכן והסיבה לירידה במשקל ולהקאות היא אחרת יש לבדוק זאת עם רופא ולעשות בדיקות מקיפות. אם זו אכן הפרעת אכילה אז ידוע לכל כי הסיבה להפרעות אכילה היא נפשית. ייתכן ויש דברים המטרידים אותה פחדים וקשיים שקשה לה להתמודד והיא מוציאה את זה באוכל ולכן חשוב לקבל טיפול נפשי טוב.