מיואשת ועייפה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/08/2012 | 23:58 | מאת: שני

היי אני בת 25 וסובלת מגיל 14 מהפרעות אכילה אנורקסיה,בולמיה ואכילת יתר. אני 4 שנים בטיפול פסיכולוגי וכבר אושפזתי חודשיים בתל השומר במחלקה להפרעותמ אכילה. היום אני שוקלת בין 55 ל60 ובתקופה הזאת של החיים אני בקושי אוכלת ואז אוכלת המון. לפעמים מרגישה קצת מלאה.וכל היום חושבת על מה אכלתי כמה ואיך ועל איך אני נראת.ואין לי כח לכל האנרגיות שזה לוקח לי, חוץ מזה ששכחתי לציין שעלתי וירדתי 4 פעמים 20 ומשהו קילו שזה גם מאוד קשה גם נפשית(הכי קצת שהייתי זה 50)אני לא מאמינה שהפרעות אכילה זה דבר שעובר,אני יודעת שזה רק "פיתרון"ולא הבעיה..

26/08/2012 | 00:01 | מאת:

הפרעות אכילה זה משהו שאפשר ללמוד למגר אותו באמצעות כלים נכונים שמקבלים בטיפול. זה תמיד יהיה קיים בתת מודע אך אפשר להתגבר ולחיות חיים נורמליים ואני מכירה הרבה אנשים שהצליחו ועשו זאת צריך רק לרצות באמת באמת לצאת מזה ולקבל כלים נכונים. אשפוז יפתור את הנושא של עלייה במשקל אבל החלק החשוב זה החלק של הטיפול הפסיכולוגי המזור לנפש. כמו שאומרים נפש בריאה בגוף בריא. כשנפש תבריא ותלמד להתמודד עם הפחדים הבעיות והקשיים גם הנפש תבריא והפרעת האכילה תעלם.