ליסין 15 תל אביב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/08/2012 | 19:22 | מאת: יהודית באומן

שלום לכל הורה שבנו או בתו סובלים מאנורקסיה בולימיה.אני יהודית האמא של קארין באומן הסובלת גם היא מאנורקסיה קשה ביותר.מאחר ועדין לא נכנס החוק הנוסף לאשפז בכפיה במחלקה המיוחסת אך ורק להפרעות אכילה בשיחתי עם חברת הכנסת רחל הדטו היא הציעה שניתכנס יחדיו כל הורה המעונין ליצו עימי קשר מתבקש להתקשר לנייד שלי בדחיפות אני רוצה שנצא למלחמה לפתיחת מחלקות במקום מגורנו מחלקות נוספות עם עזרה נוספת תמיכה ועוד יש על מה לדבר בברכה באומן יהודית מצפה לצילצול מכם,חיבים להציל את ילדינו

08/08/2012 | 19:33 | מאת: באומן יהודית

שוב אני יהודית באומן אני במלחמה מלחמות עם כל המערכות אני לבד לא יכולה נגד המערכת המשפטית או משרד הבריאות בואו כולכם איתי לכנסת נקים מהומה לא להתביש חברה הבנות שלנו הן יקרות לנו מכל אף אחת מאיתנו לא רוצה לבכות כל חייה כי לא התאמצה מספיק לדבר לבנות זה לא עוזר הן חיבות אישפוז אך ורק במחלקה להפרעות אכילה כל אישפוז חוזר על עצמו והן חוזרות למחלה לדר גור אין מספיק מיטות אין מספיק לספק את הצרכים דר גור עושה הכל כדי שיתנו לו עוד מיטות משרד הבריאות לא משתף פעולה החוק נגד הדוגמניות יצא אך מה עם בנותינו שהן לא דוגמניות?אין לי כוחות לבד אנה תתקשרו אלי היום מחר בשעות הלילה אני לא ישנה מרוב דאגה לקארין אז אשמח לשוחח ולא רק לשוחח לצאת לכנסת כולם ביחד.

08/08/2012 | 19:39 | מאת: יהודית באומן

08/08/2012 | 20:00 | מאת:

יהודית יקרה מחזקת את ידיך. מי כמוני שעברה זאת עם בתה יודעת כמה קשה להתמודד ולראות את הבת שלך קמלה מול העיניים. המאבק לא פשוט כבר ניסו לפניך עדי ברקן שבהחלט את יכולה לפנות אליו כי הוא פעיל למען הנושא וכבר היה בכנסת מספר פעמים, יש את משפחת חבשוש שנלחמת רבות והייתה מספר פעמים בכנסת. הפניות נופלות על אוזניים ערלות וצר לי להגיד זאת אך עד שזה לא ייגע באחד מחברי הכנסת באופן אישי אף אחד לא יתעורר שם משאננותו. מחזקת את ידייך ואם את צריכה עזרה אשמח לעזור בכל עת. אורלי 052-3387519