תעזרוו לייי בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/08/2012 | 12:39 | מאת: לי

איך מרזיםםם?!!?!? אני לא מצליחה להרזותתתתתתת!!!!!! אני שוקלת 90 אני רוצה את החיים שלי בחזרההההההההההה

08/08/2012 | 19:56 | מאת:

יקירתי רק את ואך ורק את יכולה להחזיר לעצמך את החיים בחזרה. זה לא פשוט. אבל תדעי שזה אפשרי אם רק תחליטי שאת רוצה לצאת מזה בכנות. לכי לטיפול למדי להתמודד עם הפחדים והבעיות והקשיים ורק אז כשתהיה נכונה להסתכל להם בעיניים והם ייעלמו רק אז ייעלם הכל כלא היה.

08/08/2012 | 20:51 | מאת: יהודית באומן

כואב לי לשמוע לקרוא בכזה אתר שאת מבקשת להרזות בעוד שמלא בנות נילחמות על חיהן לעלות במשקל זה לא מתאים לא לעינין תאהבי את עצמך איך שאת ותני דוגמא טובה לא לגרות בנות להרזות קארין באומן שלי ככה הדרדרה המלחמה היא ללא מוצא כשעושים כזה נזק לבריאות הכל נהרס נרמס אז בבקשה פני לקופת חולים ועשי סדר עם עצמך בהצלחה