סוג של הפרעת אכילה (נראה לי)

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/07/2012 | 03:32 | מאת: שרון

תשעה באב עכשיו. ואני לא מסוגלת לצום. זו שטות כי אני צמתי ימים שלמים כדי לרדת במשקל ועדיין עושה את זה. לפני הרבה שנים הייתי בעודף משקל וירדתי. לפי אנשים אחרים אני "רזה" אבל המילה הזו כאילו לא שייכת אליי. אני רוצה לרדת עוד 10 ק"ג ולהיות במשקל של 48. בגובה של 1.70. חברות שלי מהעבודה הורגות אותי על זה אבל אני לא מסוגלת לאכול מולן - אולי שריד מהתקופה השמנה שלי שבה הסתכלו לי כל הזמן על הצלחת. אני מסוגלת לעבור יום עבודה של 10 שעות עם מים או סירופ דיאט. על מה אני מדברת? 45 שעות על פטל דיאט בכל שבוע משלושת השבועות האחרונים כי אם אני לא יודעת להקיא לפחות שאני לא אשמין. ובכל זאת, תשעה באב ואני לא מסוגלת להיכנס לצום הזה שמן הסתם יכול להוריד לי 2 ק"ג בכיף. מה איתי?

31/07/2012 | 20:17 | מאת:

את בבעיה האוכל מנהלת לך את החיים וכל הזמן את עסוקה סביבו וסביב מה שיגידו. האם זה נורמאלי? את בבעיה ועם הפרעת אכילה ואני מציעה לך לקבל טיפול כדי להתמודד עם הקשיים והפחדים וכך תאפשרי לעצמך חיים נורמליים.