ixel הגדלת מינון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/07/2012 | 19:59 | מאת: מאיה

היי.. אני משתמשת בערך 3 שבועות בתרופה IXEL לטיפול בבולימיה. זאת לאחר נטילה של חודשיים של פריזמה שגרמה לתופעות לוואי ללא יכולת להעלות מינון. הפסיכיאטרית שלי בחופשה של שבעויים ואני מעוניינת להגדיל את המינון מפני שההתקים וההקאות חזרו. אני שוקלת לעשות זאת על דעת עצמי-השאלה האם יש סיכון בכך.. תודה מראש!!!!

24/07/2012 | 18:43 | מאת:

אל תשחקי בחיים שלך - במצבך כל שינוי הכי קטן יכול להיות קריטי החיים אינם משחק ושינויים על דעת עצמך זה כמו לשחק באש. התאזרי בסבלנות או לכי להתייעץ עם פסיכאטר אחר במקום אל תעשי דברים על דעת עצמך שאחר כך תבכי ותצטערי עליהם.