שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/06/2012 | 15:18 | מאת: א

אני בת 20.5 , לפני כחודשיים וחצי התחלתי דיאטה מאוזנת, שבוע לאחר התחלתה נקלעתי למשבר בחיי מה שגרם לי לאבד תיאבון ולהפסיק לאכול. התחלתי שיטה בה אני צמה שלושה ימים, רק שותה נוזלים ומעשנת, ביום הרביעי אוכלת מלפפון או כף אורז ומקיאה הכל. עם הזמן התחלתי לצום תקופות ארוכות יותר (5-8) ימים. בכל ימי הצום אני סובלת משלשולים בתדירות גבוהה, לפעמים גם 3 פעמים בשעתיים. הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? אציין שבחודשיים וחצי הנל ירדתי 18 קילו. תודה...

27/06/2012 | 12:56 | מאת:

השלשולים הם תוצאה מכך שמערכת העיכול שלך אינה עובדת כמו שצריך. נראה לך שבן אדם נורמלי יכול להתקיים מצום או מלאכול מלפוון וכף אורז. אפילו תינוק אוכל יותר. יקירתי אני מציעה לך ללכת לשיחות ולטפל בבעיות ובפחדים ולא לברוח מהם. הרעבה זה לא הפתרון. לכי קבלי טיפול כמה שיותר מהר זו לא בושה. עצרי את זה בזמן לפני שתכנסי למערבולת שלא תוכלי לצאת ממנה. אני עדיין מקוה שאת בשלב שאת לא חזק בפנים ולא נסחפת בתוך התהום הזו עמוק ואת עדיין יכולה לעזור לעצמך.