חוסר תיאבון בן 14

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/06/2012 | 15:58 | מאת: ריטה

אני פונה אליך בשל דאגתי לבני במשך חודשיים מראה חוסר תיאבון בולט,נראה עייף עצבני וכועס במיוחד כשמדרבנים אותו לאכול. נבדק על ידי דיאטנית שהסבירה לו את חשיבות אבות המזון בעיקר לגילו. אני מצידי לא מתייחסת שאומרים לי שהBMI תקין כי על פניו הוא מתחמק מארוחות וכל אחד מעיר לו ולנו שהוא נראה לא טוב.

15/06/2012 | 10:31 | מאת:

קחי את בנך לטיפול פסיכולוגי. למה למען השם את עוד מחכה? ההתדרדרות כל כך מהירה כמו כדור שלג עצרי את זה בזמן. עשי משהו מדובר בחיים של הבן שלך

22/06/2012 | 12:05 | מאת: ריטה

אשמח להמלצה שלך לפסיכולוג מתאים באיזור השרון תודה תודה