שאלה בקשר להפרעות אכילה ?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/05/2012 | 20:22 | מאת: T.s girl

אני ילדה בת 19 ולפני כחצי שנה היתחלתי דיאטה רגילה שהמטרה הייתה לעלות פרופיל בצבא ולהפסיק עם הדיאטה , שזה היתקדם לעוד פחות קילו וככה הלאה הרגשתי גאווה בעצמי שהצלחתי להוריד מהמשקל וקיבלתי ומקבלת המון מחמאות מאנשים 'איך רזית' או 'איזה יפה את ' הבעיה פה שאני עם ביטחון בריצפה אין לי כמעט וביטחון , לא נוח לי עם הגוף שלי ואני רואה את עצמי כשמנה ואחת שייש לה עוד להוריד ונכון יש עוד להוריד , אבל זה כבר אובססיה להרזיה, אני אוכלת רק ארוחה אחת ביום ומרגישה רע על שאכלתי , רוב היום אני באופני כושר או בספורט כלשהו רק כדי 'להוריד ' את מה שאכלתי או אפילו שאני לא אוכלת אני בספורט כמעט כל הזמן . היה פעמים שניסיתי להקיא ולא הלך אז הפסקתי ולפעמיים רוצה לנסות שוב להקיא, אני לפעמיים נוגעת במתוק כי לרגע הרצון הזה גבר עלי אבל מיד אח"כ רוצה לטהר את הגוף כאילו חטאתי בזה שנגעתי, זו הפרעה אכילה ממש גרועה ?!

17/05/2012 | 23:27 | מאת:

לדעתי את שואלת שאלה שהתשובה בתוכה. כן זו הפרעת אכילה חמורה. אין לי ספק שאת בבעיה וחייבת טיפול. אל תברחי תתחילי להתמודד ועליך ללמוד להכיר את עצמך, לאהוב את עצמך ולקבל את עצמך כמו שאת וכמובן לעבוד על הדימוי העצמי ובטחון העצמי. גשי לטיפול מהר אל תחכי עוד כי יותר ויותר תשאבי פנימה.