איך יוצאים מזה?????

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/05/2012 | 17:01 | מאת: ל

אני בחורה בת 28 , על פניו רצינית,עצמאית,חרוצה וחזקה ....אבל מה שאף אחד לא יודע הוא שיום יום אני גומרת את עצמי מחדש . אני בולמית כבר למעלה מ10 שנים, זה התחיל למטרת הרזיה ועכשיו זה כבר הפך לאקט בלתי נפרד משגרה שלי (אולי אפילו כל השגרה שלי). לפני שנה דיברתי על זה בפעם הראשונה עם המשפחה ומעט חברים, הלכתי לטיפול פסיכולוגי - שעזר לי לפתוח את עצמי ולהבין על עצמי יותר דברים אבל לא הוציא אותי מזה-בכלל לא! אני כבר מאבדת כל תקווה בלחיות טוב ובלהיות מאושרת מתישהו. אני כל בוקר רוצה להתחיל מחדש ומבלי ששמתי לב אני נופלת לשם שוב. ככל שהמחלה הארורה הזו משתלטת עליי אני מרגישה איך לאט לאט כל דבר קטן או גדול מאבד את הטעם , איך הכל עובר לידי , כלום לא נוגע בי וכלום לא מניע אותי . לפעמים אני חושבת שהמחלה הזו היא "מותרות" ושזו בכלל חוצפה שאני מתלוננת על מחלה שאני הבאתי על עצמי וממשיכה להביא בידיעה שזה הורס אותי- הרי יש אנשים כל כך מסכנים שדברים גרועים מכך נופלים עליהם. ולפעמים...אולי כבר לרוב אני נגמרת ממנה , פיזית ונפשית ומגיעה לא פעם למחשבות אובדניות . אני רוצה לצאת מזה, כל כך רוצה לצאת מזה אבל אני לא יודעת איך עושים את זה לבד . אני גם ממש מתביישת בעצמי ולא מוכנה לשתף יותר אף אחד שקרוב אליי בסיפור הזה - אני מחפשת טיפול אינטנסיבי וגם שיהיה אנונימי .

17/05/2012 | 23:24 | מאת:

יקירתי אני מבינה לליבך ומבינה שאת נמצאת במצוקה גדולה. יש לי מטפלת שאני יכולה להמליץ עליה, כבר מעל 15 שנה מטפלת בהפרעות אכילה. מדהימה מדהימה והיא הרימה את הבת שלי מלמטה למעלה. כמובן שזה תלוי גם ברצון שלך ובשיתוף הפעולה שלך אך אם את מעוניינת ללמוד להתמודד עם הפחדים והקשיים ולא לברוח מהם ומעוניינת להיות גלויה ולצאת מזה באמת אז אני ממליצה עליה בחום. הטלפון שלה 09-7454950 ושמה נורית בלומנפלד.