עבודה בבית הספר בנושא אנורקסיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

09/05/2012 | 19:38 | מאת: כמי

אורלי שלום, אני תלמיד בכיתה ו' ברחובות ואני עושה עבודה על אנורקסיה בגיל ההתבגרות. שאלת החקר שלי מדוע אנורקסיה מתרחשת בזמן ההתבגרות דווקא. אני זקוק למידע ממקור ראשון זהו כלי המחקר שלי. האם תוכלי להקדיש מספר דקות מזמנך לענות לי על מספר שאלות? באם תשובתך תהיה חיובית אז אשלח לך את השאלות. תודה רבה איתן אני אוכל לשלוח לך באי מייל או בפקס את השאלות. אודה על תשובתך.

09/05/2012 | 20:01 | מאת:

אשמח לעזור אך אשמח שתשאל אותי את השאלות בטלפון ולא במייל או בפקס כי אז אני צריכה המון זמן לשבת ולענות. אתה תשאל, אני אענה ואתה תכתוב או תקליט לפי מה שנוח לך. הטלפון שלי 052-3387519 אל אשמח שזה יהיה בשבוע הבא ולא השבוע כבר.

10/05/2012 | 09:10 | מאת: כמי

ביום ראשון.