אנורקסיה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/04/2012 | 06:37 | מאת: שוש

הי חברה שלי בסוף שנות ה50 חולת אנורקסיה שנים רבות. מדרדרת בהדרגה. לאחרונה קיבלה הבחנה רפואית ושוקלת 35 ק"ג. היא לא מאמינה שזו אנורקסיה ומחפשת מחלות גופניות. היא בקשר עם רופאים שונים. איך אפשר לעזור לה להבין. לטפל. לשתף פעולה , אולי להתאשפז במקום פרטי לטיפול.אודה לך על תשובתך

05/05/2012 | 23:49 | מאת:

אחרי כל כך הרבה שנים קצת קשה לשכנע בן אדם במיוחד בגיל הזה לקבל את זה שהיא חולה ולהודות בכך. צריך אולי לא לדבר על הפרעת אכילה ואנורקסיה אלא להגיד לה שאם יש לה דברים שקשה להתמודד את מציעה לה ללכת לדבר עם מישהו שיעזור לה להתמודד עם הבעיות מבלי להזכיר את המילה אנורקסיה חלילה כי אז תצרי אנטי. אין לי עיצה אחרת לתת לך ומקווה שאולי זה יעזור ואולי חברתך תפכח לפני שיהיה באמת מאוחר מדי.

02/09/2013 | 16:00 | מאת: עדי

שלום, אשמח לדבר איתך לצורך כתבה בנושא אנורקסיה בגיל מבוגר. (בשלב הראשוני לצורך תחקיר בלבד) תודה רבה