אני מפתחת הפרעת אכילה ?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/04/2012 | 14:18 | מאת: בדוי

החלטתי להפסיק לאכול כדאי שאוכל לרדת במשקל , לא רציתי משהו גדול רציתי בערך קילו או שני קילו . ביום הראשון שתיתי מרק ואכלתי יופלה וזהו וביום השני שתיתי רק שייק וזהו . ביום השלישי קמתי ממש חלשה וכאב לי הראש והיו לי בחילות וכאבו לי השרירים ברגליים . לכן אכלתי יותר וביום הרביעי גם כן אכלתי קצת פיתחתי אנורקסיה ? למרות שעכשיו אני מרגישה טוב יותר אני מניחה בגלל שאכלתי אבל אחרי שאני אוכלת יש לי בחילה . תודה מראש .

07/04/2012 | 21:18 | מאת:

יקירתי פתחת הפרעת אכילה כל התעסקות יתר על המידה עם אוכל וקלוריות משמעה שאת בהפרעת אכילה. אין ספק שאם תמשיכי בצורה הזו מהר מאוד תפלי לתוך האנורקסיה את מהלכת על חבל דק. לא חבל עליך? עצרי את זה בזמן ובקשי עזרה מקצועית? ממה את בורחת? אין לי ספק שההתעסקות באוכל זה סוג של בריחה מהתמודדות עם קשיים ופחדים. לרדת במשקל צריך לאכול נכון ומאוזן דיאטה משמעותה אינה הרעבה עצמית. בקשי עזרה ומהר לפני שיהיה מאוחר מדי.