30 קילו בשנתיים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/03/2012 | 14:39 | מאת: נמ

אני בת שמונה עשרה, בעבר הייתי פרפקציוניסטית,היה לי כוח רצון מטורף להשיג כל מה שאני רוצה , אבל הפרפקציוניזם התחיל להשפיע עליי לרעה ולקחתי הכל קשה ואז הפסקתי להיות פרפקציוניסטית.מאז הרשתי כאילו אבד לי כוח הרצון. אני לא משקיעה בשום דבר,לא מצליחה לדבוק בשום דבר. זה מתקשר לכך שהשמנתי בשנתיים שלוש האחרונות כל כך הרבה , רני שוקלת כמעט שמונים ואני מטר שישים.אני לא מצליחה להגיד לא לאוכל הכוח רצון שלי אבד. יש לי כולסטרול 270 אני כבדה עייפה ונראית רע . לא מצליחה לשלוט בפה שלי אני אולכת כל כך הרבה וזה לא בריא אני כבר שונאת את עצמי . לא יודעת מה לעשות כבר , אמא שלי שלחה אותי לתזונאית אבל הצלחתי לדבוק בזה חודשיים וויתרי לגמרי. עזרה בבקשה

27/03/2012 | 13:36 | מאת:

יקירתי לפני שאת צריכה תזונאית את חייבת ללכת לשיחות ולפתור את הבעיות והפחדים שמהם את בורחת. ישנם דברים שקשה לך להתמודד איתם ובמקום להתמודד ולפתור את מתנחמת באוכל ומפצה את עצמך באוכל. לכי לשיחות זה לא בושה. פתרי את הבעיות ולמדי להתמודד עם הפחדים אין ספק שלאחר מכל כל הקילוגרמים ממך יושלו לבד.