מחפשת דיאטנית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/03/2012 | 10:49 | מאת: נטע

בת 36, סובלת מבעיות של אכילה רגשית, בולמוסים והתמכרות לג'אנק פוד. מחפשת דיאטנית מטעם קופ"ח מכבי באיזור ראשון לציון או הסביבה אשר מתמחה גם בבעיות של אכילה רגשית. אם למישהו/י כאן יש המלצה אשמח לקבל. כתובת המייל שלי: [email protected]

12/03/2012 | 22:01 | מאת:

אין לי כל כך תשובה לתת לך לדעתי עלייך להתייעץ עם דיאטנית או עם ורפאת המשפחה שתתן לך בדיקות מעקב כדי לראות שהכל תקין. אני לא רוצה לתת לך עיצה שגויה ומאוד מעריכה את זה שאת יצאת מאנורקסיה כל הכבוד אני יודעת מניסיון עם בתי שזה דרך לא פשוטה אך בהחלט מאמץ שווה להחלים ולחזור לחיים נורמליים