אנורקסיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/02/2012 | 21:35 | מאת: טי-בי

שלום.אני בת 14 163 על 47-49 ק"ג. עד לפני 7 חודשים שקלתי 42.7 בעקבות ירידה במשקל. אני חושבת שאני שמנה וכו'.בקיצור-יש לי אנורקסיה. בזמן האחרון חזרתי לרדת בניגוד לטיפולים שלי. אני רוצה להחלים( נמאס לי ועוד כל מיני..) איך אני יכולה להתמודד עם זה? (לא.בלי הצוות הרפואי..) קשה לי להילחם בזה.. עצות? אני תקועה..

20/02/2012 | 20:06 | מאת: אורית שריאל

שלום לך. שמי אורית שריאל אני בת 33 נשואה +2 , אני מיילדת במקצוע ומטפלת בתת מודע מזה שנה. היתי בולמית מגיל 15 ובעזרת טיפולים בתת המודע יצאתי מזה לגמרי. היום רוב המטופלים שלי נשים עם הפרעות אכילה. לאחר שעברתי טיפולים וקיבלתי את החיים שלי אני מרגישה שליחות לעזור לנשים אחרות. אם זה מעניין אותך תצרי איתי קשר ויחד נשתחרר מעזיקים של הפרעות אכילה. טל' 0506402613.

03/03/2012 | 19:55 | מאת:

טי- בי היקרה שאלי את עצמך את השאלה האם באמת באת את רוצה לצאת משם? את לא עובדת על אף אחד אלא אך ורק על עצמך. אני יודעת שזה לא פשוט וזו מלחמה יומיומית בין הרצון לצאת משם ובין המלחמה באוכל ובקלוריות אך אם את רוצה בכנות לתת לך צ'אנס אמיתי את חייבת לקבל החלטה ולנסות ולשתף פעולה גם אם לא הכי מוצא חן בעיניך. בהתחלה יהיה קשה אך יום אחד תגידי תודה לאל שיצאתי משם מה היה לי לחפש שם כמו שהבת שלי כל הזמן אומרת לעצמה.

03/03/2012 | 21:26 | מאת: טי-בי

ולא מצליחה להגיע לתשובה..אני באמת מנסה בזמן האחרון ואני הרבה יותר פתוחה לשאלות כאלה.. אני לא מצליחה להבין אם אני באמת רוצה או שזה בגלל הלחצים..בינתיים אני מתמקדת בלעשות את הדברים שאני אוהבת-לנגן,לכתוב ובלתעד הכל ביומן... אני מנסה להילחם ולאכול למרות שזה לא קל.. אני גם מנסהלעשות דברים ו"לפרוץ חומות".. (כמו להיות בטייץ מול אנשים..ולצערי,עשיתי את זה מול מורות וכל השיכבה הענקית המונה 250 בנות)