לפרויקט באומנות דרושות 12 אמיצות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

09/02/2012 | 10:05 | מאת: artproject20

פרויקט 2020 עוסק בעתיד הרחוק של 12 בנות החולות בהפרעות אכילה. מטרת הפרויקט היא לתת לחולות אפשרות לדמיין עתיד טוב יותר ולהביא את נושא הפרעות האכילה למודעות ציבורית. בפרויקט זה אפגש ואכיר לעומק כ-12 בחורות הסובלות מאנורקסיה, בולימיה או אכילה כפייתית, וביחד ננסה לדמיין את העולם האופטימי שלהן בעוד 8 שנים מהיום, בשנת 2020. המטרה היא להביא את הבחורה לתיאור מדוקדק של חייה בלי המחלה: היכן תגור, מה יהיה מצבה המשפחתי, במה היא תעסוק, ומי יהיה לצידה. בתום כל תהליך היכרות אצייר לכל אחת ציור אופטימי עתידי, "מראה ורודה" לחיים שיכולים להיות לה. בעברי סבלתי כ-16 שנה מאנורקסיה ובולמיה. ניסיתי טיפולים רבים ומגוונים ובסופו של דבר, שלא במודע, הצלחתי לצאת מהמחלה בזכות האמנות והאופטימיות. התחלתי לצייר את החלומות שלי-והגעתי לשם. היום אני בזוגיות מאושרת, עם שני ילדים מקסימים ומנהלת קריירה בפרסום. למרות שאנני מגדירה את עצמי כרוחנית, מניסיוני, אני מאמינה בכוחו של התת מודע להביא לשינוי אמיתי ומאמינה שעצם התהליך המשותף שאעבור עם אותן חולות ייתן להן תיקווה ואמונה ביכולתן לצאת מהמצב הקשה איתו הן מתמודדות. כולי תיקווה שעצם עשיית הפרויקט וחשיפתו תביא למודעות ומעורבות ציבורית לתחום שלטעמי לא מספיק מדובר ולמחלה קשה איתה מתמודדים המונים בארץ ובעולם. לפרטים נוספים ניתן לפנות למייל: [email protected]

14/02/2012 | 09:47 | מאת:

איני יודעת מי את אך לפי הסיפור הפרוייקט נשמע מדהים. מקווה שבאמצעותו תוכלי לעזור להרבה בנות שייצאו מהמחלה כמוך. בהצלחה ויישר כוח.