ממתינה לתשובה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/01/2012 | 23:26 | מאת: המשך מתגובה קודמת

היי אורלי, הגבתי לפוסט שהעלתה יעל לפני כמה ימים, שאלתי בנוגע לעזרה מקצועית לבולמוסי אכילה יומיומיים ועלייה וירידה חדה במשקל, מצב שנמשך כמה שנים. אשמח לתשובתך.

02/02/2012 | 15:02 | מאת:

לגבי בולמוסי אכילה עניתי ואני אגיד שוב הטיפול הוא בעיקר טיפול בשיחות כדי להבריא את הנפש כדי שתלמדי לאהוב ולקבל את עצמך מחדש וכמובן להתמודד עם הפחדים והבעיות. ברגע שתהיי במקום הנכון אין ספק שהפרעת האכילה תחלוף. לא טיפול מתאים זה לא יעבור סתם זו לא שפעת