צריכה עזרב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/01/2012 | 13:15 | מאת: יובל

היי, טוב אז אני בת 15 ואני בולמית. אני פשוט אוכלת ומקיאה כל יום בסביבות ה7 פעמים. אני רוצה להספיק אבל אני לא יכולה לא יודעת למה... אני לא בדיכאון או משו, ישלי חברות. אני לא יכולה לספא להורים שלי וגם לחברות שלי כי אני מתביישת, אני לא יודעת מה הם יחשבו ואני מפחדת שישפטו אותי... עצה מישהו?

15/01/2012 | 12:02 | מאת: טל

יובל שלום, אני מאוד מבינה לליבך גם אני שנים רבות הייתי בולימית ואף אחד לא ידע, זה לא קל, היום אני בת 26 ומרגישה הרבה יותר טוב, עם עזרה אפשר להחלים, אין לך מה להתבייש, אשמח לשוחח איתך במייל שלי ואולי קצת לעזור ולכוון אותך אשמח אם תכתבי לי [email protected] אל תשארי לבד עם זה.

17/01/2012 | 12:34 | מאת:

יובל יקירתי אל תרימי ידיים אפשר לצאת מהמקום הקשה הזה שנכנסת אליו למרות שכרגע את רואה הכל שחור. בקשי עזרה זו לא בושה שתפי את ההורים ובקשי מהם עזרה הם לא ישפטו אותך הם צריכים להבין שאת חולה. אם לא הם בקשי עזרה מדמות בוגרת אחרת שאת סומכת עליה או אולי חברה שקרובה אליך שיכולה לדבר איתם. אל תתני לדברים להידרדר עוד החיים יפים ולא צריך כל היום לבזבז את האנרגיות בלאכול בבולמוס ולהקיא בשירותים. אל תתמהמהי עם זה יש גם צד אחר וצריך רק לרצות לעשות שינוי למרות שאני יודעת שזה לא קל לכן. אם את רוצה לדבר את מוזמנת להתקשר אליי אחר הצהריים 052-3387519 אשמח לעזור לך ולספר לך שאפשר גם אחרת מניסיוני עם בתי

20/01/2012 | 13:47 | מאת: יובל

אני יכולה לשלוח לך SMS?