הפרעות אכילה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/11/2011 | 09:06 | מאת: שלומי

שלום אני אב לילדה בת 10 הילדה כבר תקופה ארוכה אוכלת מעט מאד בעיקר עוגיות, צ'יפס ומידי פעם מוכנה גם לאיזה טוסט את הדברים המעטים שהיא כן אוכלת היא ממליחה בצורה קיצונית היא לוקת בכל ערב סוכריות ברזל בהמלצת הרופאה כדי להשלים חוסרים בברזל היא ממעטת לנסות לטעות דברים חדשים וסובלת מידי פעם מכאבי ראש וסחרחורות אשמח לשמוע מה דעתכם? האם לפנות למכון להפאעות אכילה? בשניידר למשל? כל הצעה תתקבל בברכה

27/11/2011 | 18:54 | מאת:

הייתי מציעה לכם לפנות לרופאת המשפחה ולהתייעץ איתה האם יש מקום לפנות ל מרפאה להפרעות אכילה בשניידר. ישנם ילדים שהם בעייתיים באוכל והמגוון שלהם קצת קטן וזה בלשון המעטה אך את מה שהם אוכלים הם אוכלים יפה והרבה ולכן אני לא כל כך יודעת מה להגיד פה למרות שנראה לי מעט מאוד לחיות על עוגיות שוקולד ציפס וטוסט. לך תתייעץ עם רופאת המשפחה זה הכי הכי נכון לעשות.